ACties

Tot aan ons vertrek op 16 juli 2024 zullen we diverse acties gaan houden om financieel ondersteuning voor onze werkzaamheden en Victroy4all in de algemeen op te halen. 

Ons verlangen is dat we naast praktische steun ook de projecten van Victory4all, en daarmee de kinderen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, ook financieel een flinke support en bemoediging kunnen geven.

Op deze pagina. zie je welke actie wij de aankomende tijd zullen gaan houden.


Statiegeld actie 

In de maand april kan je je statiegeld van je bij AH Schipluiden ingeleverde flessen doneren aan de werkreis en Victory4All. Dit kan heel eenvoudig door bij de flessenautomaat te kiezen voor de optie "Doneren".  

Koningsdag

Op Koningsdag, 27 april, zullen we actief aanwezig zijn op de kleedjes markt in Schipluiden. We zullen hier met een kraam staan waar we diverse spullen zullen verkopen en activiteiten organiseren. De opbrengst hiervan gaat geheel naar Victory4all. Kom dus gezellig langs! 

Sponsorloop - kadeloop

Als team zullen we uitdaging aangaan en mee gaan doen met de Kadeloop! We proberen allemaal deze regionaal bekende hardloopwedstrijd (5 en 12 km) uit te gaan lopen. Sommigen zelfs binnen een streeftijd. De kadeloop is op 6 juli 2024. We hopen dat veel mensen ze uitdaging financieel willen ondersteunen.  

Bedrijfssponsoring

Bedrijven bieden we de mogelijkheid om ons financieel te steunen en tegelijk hun zichtbaarheid te vergroten! Dit kan door shirtsponsor te worden van ons team voor de kadeloop. Of door een vermelding van het logo op deze website. interesse? stuur ons dan een e-mail