Deelnemers

De groep van deze werkreis bestaat uit de onderstaande 16 deelnemers.


Leiders

Anna & Arwin
van den Berg

Wij zijn Arwin & Anna. In september zijn wij getrouwd en wonen in Gouda. Het zal voor ons beide niet de eerste keer zijn dat we naar Jeffrey's Bay gaan. Arwin ging al eens met een jongerenreis. Anna heeft dit ook ooit eens gedaan en is ook nog een tweede keer geweest voor een langere periode. Beide kijken we terug op een levensveranderende reis en zien uit om nu opnieuw te gaan.

 

Judith
Bakker

Hoi, ik ben Judith. Ik woon in Schipluiden en ben werkzaam als ergotherapeut. Ik ben zelf als 18-jarige met een jongerenreis naar Indonesië geweest en heb daar enorm veel mogen leren. Ik wist al snel dat dit waarschijnlijk niet de laatste bijzondere was die ik zou maken. 

Ik vind het heel gaaf en bijzonder dat ik nu anderen mee mag nemen op zo'n waardevolle reis. Ik kijk ernaar uit om degenen die met ons meegaan te leren kennen en ongetwijfeld te gaan zien leren en groeien.

 

Klaas-Jan & Floortje
Boer

Wij zijn Klaas-Jan & Floortje Boer en zijn de ouders van 3 kinderen, Mirjam (16), Thom (14) en Naomi (11). We wonen in Schipluiden. Klaas-Jan is ondernemer in de vastgoedwereld met zijn bedrijf Cornerstone. Floortje is actief binnen de profetische bediening.

Wij hebben van 2005 tot 2007 als zendelingen gewoond in Jeffrey's Bay en hier gewerkt in de sloppenwijken voor Victory4all. In Zuid-Afrika zijn wij ook tot geloof gekomen. We hebben nog veel contact met de mensen van Victory4all en zijn dan ook nadien regelmatig in Jeffrey's Bay terug geweest, waaronder met een groep in 2011. 

Wij gaan als gezin mee met deze werkreis.

 

Deelnemers

Julia Liesker

Ik ben Julia, en zit op dit moment in 5 havo. Ik hou van reizen en heb dus ook enorm veel zin om naar Afrika te gaan! Ik houd van mijn huisdieren en het spelen van o.a piano, gitaar en saxofoon. Verder verdoe ik mijn tijd aan social media en lezen. Deze reis word een hele nieuwe ervaring voor mij en ik kijk er enorm naar uit!

 

      Nienke van Ispelen

Hii, ik ben Nienke! 17 jaar oud, en ik hou van dieren, de natuur en turnen. Ik heb super veel zin in de reis en kijk heel erg uit naar de mooie dingen die wij mogen gaan doen voor de mensen daar.

 

Mirjam Boer

Hoi, ik ben Mirjam Boer. Ik ben 16 jaar oud, ik hou heel erg van bakken, en koken. Ik heb super veel zin in de reis en kijk erg uit naar het helpen bij victory4all, de leuke uitjes met de groep en de vakantie met mijn gezin na de werkreis. 

 

Robijn Wolf

Hi hi, leuk om je te ontmoeten! Ik ben Robijn, 17 jaar, en ik ben helemaal gek op dieren. Ook hou ik veel van sporten en ben ik dol op zingen en met de bas spelen. Daarnaast vind ik het geweldig om met kinderen samen te werken. 

Ik kijk ernaar uit om mijzelf beter te leren kennen en een bijzondere reis mee te maken!

 

Eva Roovers

Hey! ik ben Eva, 17 jaar oud en zit op een studie tot meubelmaker. Ik hou van kleding kopen, lekker buiten zijn en ik werk in de horeca. Ik ben erg benieuwd wat voor mooie momenten deze reis me gaat brengen.

 

Familie Uwland

Wij zijn fam Uwland. Ons gezin bestaat uit papa Chris en mama Carola, Noah van 13 en Loïs van 9. Als gezin trekken wij er graag opuit. We houden van actieve uitjes. Bv, klimmen in het klimbos. 
Voor ons als gezin is het een avontuur om mee te gaan. Iets waar we als gezin naar uit kijken, tegelijkertijd soms geen idee wat ons straks allemaal te wachten zal staan. Het is mooi dat we met elkaar iets kunnen betekenen in de strijd tegen armoede.