Als werkgroep is ons doel om de projecten van Victory4all te ondersteunen daar waar nodig. 

Zoals het er nu naar uitziet zullen we in ieder geval bij de onderstaande doelen gaan dienen. Maar het blijft Afrika, dus je weet pas de dag zelf of je hier ook echt gaat helpen of toch ergens anders, waar de hulp harder nodig is. ;-)

Het op te halen sponsorgeld zal dan ook onder andere in worden gezet voor onderstaande doelen.

Jongerenruimte

Het gebouw (worshipcenter) uit 2007, waaraan Klaas-Jan veel heeft mogen bijdragen is de afgelopen jaren zeer intensief gebruikt. Op dit moment wordt het vooral voor activiteiten van jongeren gebruikt. Het gebouw is alleen wel nodig toe aan een grondige opknapbeurt. Als groep (jongeren) willen we ons dan ook richten op het opknappen van een van de ruimtes naar een ruimte waar jongeren uit de sloppenwijken kunnen verblijven en elkaar kunnen ontmoeten. Een mooie, veilige en rustige ruimte waar ze lekker kunnen chillen en socializen. 

 

Speelplein noah's ark

Noak's ark is de kinderdagopvang van Victory4All. Dagelijks worden hier heel veel kinderen van 0-5 jaar opgevangen. Ook dit gebouw en het speelplein wordt al jaren intensief gebruikt. Arwin heeft met zijn groep in 2011 de speeltuin mogen bouwen. Zowel speelplein als speeltuin kunnen hoognodig een opknapbeurt gebruiken. Hier gaan we onze handen voor uit de mouwen steken.

 

Rainbow angels kamp

De rainbow angels zijn de (veelal) meervoudig gehandicapte kinderen die bij Victory4all dagelijks met veel zorg worden opgevangen in Numansdorp door Eva en haar team.  

De Rainbowangels willen graag op kamp (in Jeffrey's Bay), daar hebben ze wel extra hulp bij nodig om dit mogelijk te maken. Wij mogen gaan meehelpen om deze schitterende kinderen een onvergetelijk kamp te bezorgen.

 

Victory4All

Alle financieel ondersteuning die wordt gegeven komt ten goede aan de projecten van Victory4all. We hopen zoveel sponsoring te mogen ophalen dat hiermee nog veel van de andere projecten van Victory4all kan worden ondersteun. Om dagelijks ruim 800 kinderen te kunnen opvangen en voorzien van goed onderwijs is uiteraard iedere financieel bijdrage erg welkom! Meer informatie over Victory4All en haar projecten kunt u vinden op www.victory4all.nl